Novelas que no pertenecen a ninguna serie o saga.

Portada del libro [Català] Ecoterroristes de la saga Novelas

[català] ecoterroristes

Novelas#1

«Benvolguda Bianca, rebre aquest missatge no és una bona notícia ni per a tu ni per a mi. Significa que ells m'han trobat i que les coses s'han torçat de debò. Has d'actuar ara mateix, sense perdre temps. Reuneix els discos durs de l'última actualització i dona'ls a l'Axel Green. El trobaràs al carrer Planella, 22, de Barcelona. Memoritza aquest nom i memoritza l'adreça. Llavors esborra el missatge, apaga el mòbil i destrueix-lo perquè ells no puguin seguir-te el rastre. No parlis amb ningú i encara menys amb la policia. Posaràs en perill a tothom amb qui ho parlis. De fet, ni t'imagines el que podries posar en perill si parlessis amb algú.»

Leer más

Portada del libro Ecoterroristas de la saga Novelas

Ecoterroristas

Novelas#1

«Estimada Bianca, recibir este mensaje no es una buena noticia ni para mí ni para ti. Significa que ellos me han encontrado y que las cosas se han torcido de verdad. Tienes que actuar de inmediato, sin dilación. Reúne los discos duros de la última actualización y dáselos a Axel Green. Le encontrarás en la calle Planella 22, de Barcelona. Memoriza este nombre y memoriza la dirección.»

Leer más

Portada del libro La misión de los fantasmas de la saga Novelas

La misión de los fantasmas

Novelas#1

Cuando sus abuelos mueren, Noelia viaja al pueblo por primera vez, acompañada de sus dos madres, Dolo y Cindy. Sin motivo aparente, casi nadie les dirige la palabra.

Leer más